Suomen viisuesitys vaarassa? Kristan puhekieltoa jatkettiin – tältä meno näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Euroviisut ovat jo ovella ja jännitys tiivistyy. Viikon ajan artistit ovat markkinoineet viisujaan erilaisissa juhlissa ja antamalla kymmenittäin haastatteluja. Tämä vie toki myös veronsa, sillä alituinen esiintyminen ei ole helppoa.

Suomen Krista Siegfrids taustatiimeineen on jaksanut edustaa maataan Ding Dong -huudoillaan Duracell-pupun tavoin. Lauantai-iltana oli kuitenkin jo havaittavissa, ettei Kristan ääni ole parhaassa mahdollisessa kunnossa, joten haastattelut sunnuntailta peruttiin.

Suomen delegaation edustaja Aila Havia-Venäläinen kertoi sittemmin, että Kristan puhekieltoa on jouduttu jatkamaan alkuviikkoon saakka varmuuden vuoksi. Siksi esimerkiksi tiistaille kaavailtu tapaaminen Ruotsin suurlähetystön kanssa on jouduttu perumaan.

Puhekiellosta huolimatta Krista on saanut itseään esille varmasti vähintäänkin tarpeeksi. Lauantain harjoituksia paikanpäällä seuranneet kuvailivat Team DingDongin esitystä ammattimaiseksi ja sopivalla tapaa överiksi. Krista veti jokaisen vetonsa läpi täydellä panostuksella ja sellaisella varmuudella, jota ei Suomen viisuedustajalta ole hetkeen nähty.

Pressitilaisuudessa Krista on päässyt esittelemään lehdistölle laulu- ja tanssitaitojaan muun muassa Carola Häggvistin Fångad av en stormvindin tahdissa sekä hauskuuttamaan yleisöä näyttämällä oman party trickinsä, volttihyppysarjan. Energiaa ei edustajaltamme ole ainakaan puuttunut. Torstaihin on kuitenkin vielä aikaa, joten päätös puhekiellosta on varmasti oikea

päätös kisojen kannalta. Toivoaksemme Kristan ääni kulkee silloin kirkkaana.

Jesse Thulin

Malmö