Millie Mackintoshin kuntokuurin tulos kuvassa – läskit saivat kyytiä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläisen Made In Chelsea -realitysarjan tähti Millie Mackintosh poseerasi taannoin seksikkäässä yhteiskuvassa sarjan näyttelijöiden Louise Thompsonin ja Alexandra Binky Felsteadin kanssa. Viime aikoina neitokainen on aloittanut treenaamisen saadakseen itsensä huippukuntoon ennen häitään.

23-vuotias Millie julkaisi Twitter-blogissaan otoksen, jossa hänet nähdään rintaliivisillään. Kaunotar esittelee timmiä vatsaansa, jonka aikoo saada täydelliseen kuntoon ennen häitään. Julkkistähti on menossa naimisiin räppäri Professor Greenin kanssa.

– Kaksi viikkoa treenaamista Rich Tidmarshin kanssa. Ilman kipua, ei tuloksia. Hyvästi löllöt paikat! Kirjoitti Millie kuvan oheen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Neljännelle kaudelle asti edennyt Made in Chelsea -realitysarja keskittyy kuvaamaan rikkaiden ja menestyneiden nuorten rakkauskuvioita ja ammatillista elämää. Vuonna 2011 suositun ohjelman tähdet olivat sarjan kuvausten takia vierailulla Suomessa, jolloin esimerkiksi Daily Mail -lehti uutisoi asiasta näyttävästi.