Nainen nuoli poliisin virkamerkkiä – nettikuvasta aiheutui skandaali

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pennsylvanian Wilkes-Barren poliisit voivat tehdä vapaa-aikanaan niin sanotusti rehellistä kuutamokeikkaa paikallisissa ravintoloissa järjestyksenvalvojien apuna. Baarien naisasiakkaat saattavat toisinaan innostua virkapukuisista valvojista niin paljon, että huomiosta häkeltyneet poliisit joutuvat vaikeuksiin.

nainenvirkamerkki13052013

Näin kävi myös eräälle vapaa-ajan keikkaa suorittaneelle poliisille, kun internetiin levisi kuvia hänen virkamerkkiään ravintolan ulkopuolella nuolleesta naisesta. Virkamerkin nuoleminen ei ole rikos, mutta saattaa virkamiesten mukaan rikkoa poliiseja koskevia määräyksiä siinä määrin, että kyseinen poliisi joutuu mahdollisesti rangaistustoimenpiteiden kohteeksi.

Nuolemiskuvan lisäksi internetissä julkaistiin kuvia poliisiauton kanssa eroottisesti poseeraavasta naisesta. Mikäli poliisin tiedetään olleen kuvaustilanteessa mukana, saattaa mahdollinen rangaistus muuttua ankarammaksi, Citizen Voice -sanomalehti raportoi.