Alyona Lanskaya Euroviisujen seksikkäin kaunotar?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Ruotsissa kisattavat Euroviisut ovat tuoneet maahan sankan joukon viisufaneja, ja tietenkin paikalla ovat jo myös eri maiden viisuedustajat. Perinteisesti artistit ovat olleet poikkeuksellisen näyttäviä komistuksia ja kaunottaria, eikä tämä vuosi ole tuonut muutosta.

Tämän vuoden Valko-Venäjän edustaja Alyona Lanskaya on kuitenkin yksi viisuedustajien näyttävimmistä tähdistä – kuin tietenkin myös Suomen Krista Siegfrids. Solayoh-kappaleella Euroviisuissa kilpaileva 27-vuotias Alyona Lanskaya nähdään nyt Staran tuoreissa valokuvissa todella näyttävänä.

Kerroimme eilen kuinka Valko-Venäjän viisutiimi joutui tukalaan tilanteeseen saapuessaan Ruotsiin, sillä delegaation oli määrä tuoda mukanaan 1.000 pulloa vodkaa jaettavaksi markkinointimielessä. Toisin kuitenkin kävi, sillä tulli takavarikoi 972 pulloa, joiden veroja viisutiimi ei ollut valmis maksamaan.