Aubrey O’dayn muodot pursuivat ulos bikineistä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri P. Diddy laittoi neljä vuotta sitten luotsaamalleen Danity Kane -tyttöbändille pillit pussiin. Kokoonpanon keulahahmo Aubrey O’Day on sittemmin rakentanut soolouraansa ja valmistelee omaa Between Two Evils -sooloalbumiaan.

Nyt 29-vuotias Aubrey nähdään julkaisemassaan Instagram-poseerauksessa hapsullisissa bikineissä, joista tähden muhkea rintavarustus näyttää suorastaan pursuavan ulos. Neitokainen on itse innoissaan kesän ensimmäisistä bikineistään ja kehuu niitä viestissään.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Aubrey O’Day tuli alunperin tunnetuksi Danity Kane -tyttöbändin laulajana. Hän on myös esiintynyt vuonna 2010 omassa All About Aubrey -realitysarjassa ja selviytynyt finaaliin saakka julkkisten Diili-ohjelmassa. O’Day julkaisee tänä vuonna oman debyyttialbuminsa, jonka singlejä ovat muun muassa Automatic ja Wrecking Ball.