Gwyneth Paltrow ökyilee jälleen – myy yli 700 euron shottilaseja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain, kuinka Coldplay-yhtyeen keulahahmon Chris Martinin kanssa naimisissa olevan Gwyneth Paltrow’n kokkausneuvot eivät ole olleet aivan jokaisen ruoanlaittajan mieleen. Nainen sai kovaa kritiikkiä muun muassa hänen reseptien järisyttävistä kustannuksista, kun salaatin ainesosat maksoivat lähes satasen.

Kuva: Goop
Kuva: Goop

Nyt näyttelijätär jatkaa samalla ökylinjalla, sillä ihmiset ovat tutustuneet hänen Goop-nettisivuilla myymiinsä tuotteisiin ja niiden hintoihin. Sivustolla on myynnissä muun muassa sormustimen näköinen shottilasi, jolla on Yhdysvaltojen valuutassa hintaa peräti 950 dollarin, eli 733 euron verran. Samalla linjalla jatkaa kastelukannun muotoinen hopeakaadin, jolla on hintaa liki 460 euroa.

Gwyneth Paltrow saa usein suitsutusta hoikasta ja treenatusta vartalostaan, jonka eteen kuuluisa perheenäiti tekee paljon töitä. Vuonna 1990 näyttelijäuransa aloittanut kaunotar noudattaa tiukkoja dieettejä pitääkseen kroppansa timmissä kunnossa. Hän muun muassa syö vain yhden aterian päivässä. Näyttelijätär on ylläpitänyt Goop-sivustoaan vuodesta 2008, ja hänen tarkoituksenaan on toimia tavallisten naisten esikuvana ja helpoittaa heidän arkeaan vinkkiensä avulla.