Käsittämätön suoritus! Mies tekee huikeita päässälaskuja sekunneissa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksassa järjestetään Super Hirn 2013 -niminen kilpailu, jossa on tarkoituksena löytää koko maan uskomattomimmat aivot. Televisiossa käytyyn superaivokilpailuun osallistuu viisi ehdokasta ja niistä paras voittaa yleisön äänestämänä 25.000 euroa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kilpailijoilla on joko poikkeuksellisen hyvä muisti tai ällistyttävä kyky laskea asioita yhteen. YouTubessa on nyt nähtävillä kilpailusta videonäyte, jossa mies laskee vaativia potenssilaskuja päässään muutamissa sekunneissa. Matemaattinen nero näyttää menevän laskutoimitusten ajaksi ikään kuin transsiin.

Miehen päässälaskutaito on uskomatonta katseltavaa, eikä samaan pysty kovinkaan moni maailmassa. Hänen suoritustaan suu ammollaan ihmettelevä yleisö ei myöskään voi pidättää hämmästystään. Vaikka video on saksankielinen, käy siitä hyvin nopeasti selville, että numeroita nopeasti luetteleva mies osaa totisesti hyödyntää koko aivojensa kapasiteetin järisyttävien laskutoimitusten edessä.