Tämä lukumäärä on naisille tabu – eivät halua paljastaa totuutta

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Parisuhteen alkumetreillä selvitellään uuden ihastuksen taustoja ja tutustutaan hänen ihmissuhdehistoriaansa. Yksi yleisin keskustelunaihe on entisten seurustelusuhteiden määrä. Entäpä kun puhutaan pelkistä yhden illan jutuista, kannattaako kumppanille kertoa totuus niistäkin?

MyCelebrityFashion.co.uk-sivusto toteutti naisille kyselyn, jossa tiedusteltiin hameväen rehellisyyttä entisistä kumppaneista puhuttaessa. Kysely osoitti, että naiset olivat aiheesta kiusaantuneita, eivätkä tahtoneet kertoa existään. Siksi neitokaiset turvautuivatkin usein valehtelemaan kumppaneidensa todellisesta määrästä.

Peräti 52 prosenttia kyselyyn vastanneista naisista myönsi kaunistelleensa totuutta nykyiselle miehelleen. Itseasiassa kyselyssä paljastui, että entisten kumppaneiden määrä oli usein eniten valehdelluin asia. Seuraavaksi eniten naiset valehtelivat entisten parisuhteiden erojen syitä.

Valehtelun syynä oli se, että naiset tahtoivat näyttää paremmalta uuden kumppaninsa silmissä. Vaikka yli puolet kyselyyn vastanneista myönsi suuttuvansa, mikäli heidän nykyinen miehensä jäisi samankaltaisesta valehtelusta kiinni, eivät naiset silti kertoisi totuutta uudelle rakkaalleen.