Uskoisitko Rita Rusicia jo 53-vuotiaaksi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Italialainen mallikaunotar Rita Rusic täyttää muutaman päivän päästä 53 vuotta. Neitokaisella on harvinaisen hyvät geenit, ja hän mitä ilmeisimmin pitää huolta vartalonsa kunnosta, sillä tähden ulkoinen olemus on huomattavasti ilmoitettuja ikävuosia nuorekkaampi.

Rita on jälleen viettänyt poikaystävänsä Riccardon kanssa kuumaa rantapäivää Miami Beachilla. Tällä kertaa kaunotar oli verhonnut kurvikkaan vartalonsa punaisiin bikineihin. Rusic innostui leikittelemään vedessä romanttiseen sävyyn komistuksensa kanssa.

Italialais-kroatialainen Rita Rusic tunnetaan parhaiten laulajana, näyttelijänä ja mallina, mutta hän tuli aiemmin tunnetuksi myös avioliitostaan italialaisen poliitikko-elokuvaohjaaja Vittorio Cecchi Gorin kanssa. Sittemmin pariskunnan avioliitto päättyi eroon, ja Rusic on nähty useiden itseään huomattavasti nuorempien komistusten seurassa. Pitkällä urallaan Rita on näytellyt kymmenissä elokuvissa ja laulanut kaksi levyäkin.