Suomen viisudelegaatiolla yllättävä turvamies – Hunks-tähtihän se siinä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen delegaatio on saanut viime päivinä suuren suosion Malmössä, jossa kamppailu kilpailun sijoituksista on jo täydessä käynnissä. Krista Siefridsin kilpailutiimi on saanut Staran tietojen mukaan poikkeuksellisen paljon huomiota kaikkialla, jossa ovat vierailleet. Ryhmä on nimittäin näyttävä.

Julkaisimme aiemmin tänään muhkean kuvakoosteen Euroviisujen virallisista avajaisista, jonka punaiselle matolle Krista asteli tiimeineen showmaailman elkein. Mukana oli myös Kristan yhdistetty kunto-ohjaaja ja turvamies Jucci Hellström, jonka monet tuntevat paremmin Scandinavian Hunks -ryhmän pitkäaikaisena jäsenenä.

Suomalainen raamikas komistus on huomattu myös Malmössä, sillä näyttävä herrasmies on lähes päätä pidempi muuta viisukansaa. Erityisesti punaisella matolla miehen läsnäolo kiinnitti kovasti huomiota.