Elsa Patakyn pepusta ei photoshoppia puutu

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Espanjalainen näyttelijätär-malli Elsa Pataky tunnetaan elokuvarooleistaan. Hän on näytellyt esimerkiksi elokuvissa Snakes on a Plane, Fast Five ja Fast & Furious 6. 36-vuotias blondi kaunotar on nyt päässyt Women’s Health -lehden kansikuvaan.

Kansikuvassa Elsa Pataky nähdään mustassa yläosassa ja punaisissa alushousuissa. Otos korostaa Elsan treenattua peppua, joka on tehokkaan kuvankäsittelyn jäljiltä myös täysin selluliititon.

elsapataky14052013

Elsa Pataky syntyi Madridissa, ja rakensi ensin uraa espanjalaisten elokuvien parissa ennen siirtymistään Hollywood-tuotantoon. Neitokainen on naimisissa australialaisen näyttelijän Chris Hemsworthin kanssa. Parilla on yhteinen India Rose -tytär, joka syntyi vuosi sitten.