Bensa-aseman karaoketempaus paljastui huijaukseksi – hittivideo oli lavastettu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme äskettäin Jay Lenon Tonight Show -keskusteluohjelman bensa-asemalla yllätetystä pariskunnasta, joka sai haasteen esittää karaokekappaleen ilmaisia bensoja vastaan. Nyt suuren julkisuuden saanut Pumpcast News -video on osoittautunut huijaukseksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hyväntuulinen herrasmies esitti videolla innostuneena Bon Jovin Livin’ On a Prayer -kappaleen. Hetken päästä hänen naisystävänsä esitti Eurythmics-yhtyeen Sweet Dreams -kappaleen. Poikaystävä tanssi naisen kanssa ja heitti välispiikkiä lauluosuuksien väliin. Pariskunnan vallaton meininki sai varmasti hymyn jokaisen katsojan huulille.

The Smoking Gun -julkaisu tietää miljoonia katsojia keränneen videon kuitenkin olevan silkkaa huijausta. Molemmat videolla esiintyvät tavikset ovat oikeasti ammattinäyttelijöitä, jotka omistavat oman teatteriyhtiön, ja kaiken lisäksi videon nainen on esiintynyt Jay Leno Tonight Show’n Pumpcast Newsissa ennenkin ilmasten bensojen toivossa.

Aiheen ympärille on noussut jonkinlainen kohu, ja osa netin käyttäjistä puolustaa pariskuntaa sillä, että miksi he eivät yrittäisi saada itselleen ilmaisia bensoja uudestaan ja uudestaan, vaikka olisivatkin ammatikseen viihdemaailmassa.