Näin pahaa jälkeä jääkiekko tekee pelaajan kallolle – katso shokkikuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jääkiekko on jälleen suomalaisille ajankohtainen aihe parhaillaan pelattavien MM-kisojen vuoksi. SM-liigassa käytiin taannoin runsaasti keskustelua kaukaloiden yhä yleistyneestä väkivallasta, sillä pelaajat ovat suojavarusteistaan huolimatta alttiita pahoillekin fyysisille vahingoille.

Esimerkiksi murtuneet luut ja ironneet hampaat ovat melko yleisiä pelaajille. Nyt internet-käyttäjiä on järkyttänyt Reddit-yhteisöpalvelussa levinnyt kuva, jonka kerrotaan esittelevän jääkiekon iskun vaikutusta ihmisen kalloon. Kuvan väitetään olevan röntgenkuva Toronto Maple Leafs -joukkueen puolustaja Mark Fraserin kallosta. Mies on parhaillaan sairaalassa kiekon iskeydyttyä miehen otsaan kesken Boston Bruinsia vastaan pelatun pelin.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

– Maple Leafsin valmentaja Randy Carlyle sanoi sen olevan vain pieni murtuma. Mutta miehellä on lommo otsassa, kommentoi Reddit-käyttäjä WateryBarStool.

Kuvan aitoutta ei ole vielä valmistettu, mutta röntgenkuvassa näyttäisi ilmenevän St. Michael’sin sairaalan nimi, jossa Mark Fraser on parhaillaan hoidettavana. Sairaalan henkilökunta kommentoi National Post -lehdelle, etteivät he tiedä kenenkään vuotaneen kuvaa, mutta tutkivat onko se päätynyt levitykseen ilman asiaankuuluvaa lupaa.