Krista Siegfrids Euroviisujen finaaliin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Euroviisuissa Krista Siegfridsin vauhdikas esitys vetosi tänään äänestäjiin, sillä laulajatar jatkaa lauantain viisufinaaliin. Ympäri Eurooppaa miljoonat katsojat ovat tänä iltana jännittäneet kotimaidensa menestystä Euroviisujen semifinaaleissa.

Tänään nähtiin kisojen toinen semifinaali, jossa monien muiden tavoin myös Suomi tavoitteli finaalipaikkaa.

Krista Sigfridsin kilpailukappale Marry Me muodostui viime päivinä koko Euroviisujen kohutuimmaksi esitykseksi, koska kappaleen koreografiassa nähdään kahden naisen välinen suudelma. Suomalaisten näyttävä ja positiivisen energinen show oli kohusta huolimatta tai juuri sen ansiosta viisufanien mieleen, kuten ennakkoon odotettiin.

Suomi ja Krista selviytyivät nimittäin upeasti viisufinaaliin, joka kisataan tämän viikon lauantaina Ruotsin Malmössä. Silloin nähdään miten pitkälle Kristan positiivinen energia kantaa eurooppalaisissa kotikatsomoissa ja tuomaristoissa. Kisojen finaaliin selviävät automaattisesti suurista maista Ranska, Espanja, Saksa, Italia ja Iso-Britannia sekä isäntämaa, joka on tällä kertaa siis Ruotsi.