Lindsay Lohan vieroituksesta vankilaan?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vieroitushoidostaan jatkuvasti oikutteleva näyttelijätär Lindsay Lohan määrättiin vastikään kuudennen kerran vieroitushoitoon viimeisimpien sekoilujensa ansiosta. Tähti vaihtoi klinikkaa New Yorkista Kaliforniaan viime tingassa, koska itärannikon hoitolassa oli tupakointi kielletty.

Nyt nainen tahtoo lopettaa koko vieroitushoidon kuin seinään. Lindsay Lohan väitti taannoin juovansa vähemmän alkoholia kuin mitä media antaa ymmärtää ja käyttäneensä kokaiinia vain 4 – 5 kertaa elämässään. Lindsay Lohan kirjautui The Betty Ford Center -vieroitushoitolaan muutama viikko sitten.

Lääkärit ovat lakanneet anniskelemasta neidolle amfetamiinia sisältävää reseptilääke Adderallia, joka on tarkoitettu ADHD:n hoitoon. Lohan on päätöksestä raivoissaan ja hän on kertonut ystävilleen, ettei voi millään jatkaa hoitoa.

TMZ:n mukaan Lohan joutuu vankilaan, ellei hän suorita hoitojaksoaan loppuun The Betty Ford Centerissä, joka on luksusluokan klinikka keskellä Kalifornian kaunista Rancho Miragen kuntaa. Lohanille on laadittu yksilöllinen hoito-ohjelma, ja hänen tukenaan on kokonaisen hoitolatiimin lisäksi joukko psykologeja, ravintoterapeutteja, fysioterapeutteja ja riippuvuuteen erikoistuneita hoitajia.