Maailmanhistorian suurin pankkihuijaus toi 45 000 000 dollaria – idiootit säilyttivät nämä kuvat

Digi Ohhoh! · Stara.fi

Kahdeksan miestä on jäänyt kiinni maailmanhistorian suurimmasta pankkihuijauksesta, jossa vääriin käsiin päätyi huikeat 45 miljoonaa dollaria. Nerokkaasti suunniteltu rikos toteutettiin samanaikaisesti 27 eri maassa ja yhteensä 40.500 eri rahansiirrolla.

Newyorkilaiset huijarit toteuttivat rikoksensa Hollywood-elokuvien tyyliin, sillä rikolliset toteuttivat koko operaation vain kymmenessä tunnissa lukemattomilla pankkiautomaateilla. Miehet jäivät kuitenkin lopulta kiinni. Seitsemän rikollista on poliisin hallussa ja kahdeksas mies on ilmeisesti murhattu Dominikaanisessa tasavallassa.

Nyt poliisi on julkaissut kuvamateriaalia, jota rikolliset olivat säilyttäneet kännyköissään. Kuvissa nähdään miten syytetyt käyttivät käteisenä nostamiaan valtavia rahasummia. He ostivat käteisellä muun muassa luksusautoja, luksuskelloja ja muita luksustuotteita. Kuvia käytetään nyt todisteena miehiä vastaan.