Duudsonit paljastivat huikean Gumball 3000 -autonsa – tämä loksauttaa leuat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin autotapahtumiin lukeutuva Gumball 3000 saapuu maanantaina Suomeen. 15. kertaa järjestettävä Gumball 3000 lähtee liikkeelle Kööpenhaminasta huomenna 18. toukokuuta ja päättyy viikkoa myöhemmin Monte Carloon.

Kyseessä on maailman näyttävin ja erikoislaatuisin ajoletka, johon osallistuu suuri joukko kuuluisuuksia ja rikkaita autohulluja. Tänä vuonna tapahtumaan osallistuvat muun muassa David Hasselhoff, Xzibit, Tony Hawk ja joukko sheikkimiljonäärejä, kuninkaallisia ja elokuvatähtiä sekä musiikkimaailman julkimoita.

Kuva: Duudsonit
Kuva: Duudsonit

Mukana ovat Suomesta ainakin Rähinän pojat ja Duudsonit. Tänään Duudsonit paljastivat Facebookissa millaisella menopelillä he ovat liikenteessä. Hurjapäät matkaavat todella näyttävällä autolla, joka on puettu suurikokoiseksi siniseksi norsuksi.

Vuoden 2013 yli 100 auton valikoimassa on mukana muun muassa Bugatti Veyroneja, McLareneita, Ferrareita, Lamborghineja, Rolls Royceja, Bentleyjä, Aston Martineja, Jaguareja ja Porscheja – sekä kustomoituja että vintage-autoharvinaisuuksia.