Gordon Ramsay hengenvaarassa – surkein ravintoloitsija on vakava uhka

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmankuulu televisiokokki Gordon Ramsay tunnetaan lukuisista televisiosarjoistaan, ruokakirjoistaan ja laajasta yritysimperiumistaan. Uutisoimme äskettäin kuinka Kurjat kuppilat –ohjelman jaksosta syntyi skandaali. Nyt ravintolan omistajan pelätään uhkaavan Ramsayn henkeä.

Katso kohujakso tästä.

Arizonalaisten Amy ja Sammy Bouzaglon omistaman Amy’s Baking Company & Pizzeria -ravintolan maine on viimeistään nyt murskattu omistajien ryhdyttyä puolustamaan itseään kovaäänisesti kritiikiltä sosiaalisessa mediassa. Amyn serkun ystävä on paljastanut Redditissä, että Sammy-omistaja on muutenkin hyvin erikoislaatuinen persoona ja kaikki pelkäävät häntä.

Amy joutui nimittäin soittamaan poliisit ravintolaan Ramsayn lähdettyä sieltä pois, sillä nainen pelkäsi miehen seuraavan julkkiskokkia tappaakseen hänet. Sammyn kerrotaan olevan useita vuosia armeijan palveluksessa työskennellyt Israelin patriootti. Myös kuvauksissa paikalla ollut henkilö kertoi Redditissä, että Sammy on oikeasti yhtä sekopäinen kuin ohjelma antaa ymmärtää.

Ohjelmassa paljastui, että ravintola valehteli asiakkailleen ruoan alkuperästä ja varasti tarjoilijoiden tipit. Ravintola väitti pakasteruokia tuoreiksi ja myi kaupasta ostettuja jälkiruokia itse tehtyinä. Lopulta Gordon Ramsay päätti ensimmäistä kertaa urallaan jättää ohjelman kesken, sillä hän ei voinut enää auttaa tilannetta.

Gordon Ramsay meni naimisiin vuonna 1996 kirjailija Cayetana ”Tana” Elizabeth Hutchesonin kanssa. Pariskunnalla on neljä lasta, Megan Jane, Jack Scott, Holly Anna ja Matilda Elizabeth. Julkkiskokki on joutunut useaan otteeseen tekemisiin poliisien kanssa muun muuassa rattijuopumuksen takia. Muutama vuosi sitten televisiokokki päätti silottaa ryppyjään Botox-ruiskeilla ystävänsä Simon Cowellin ehdotuksesta. Brittikokin tunnetuimpiin ruokaohjelmiin lukeutuvat muun muuassa Kurjat kuppilat, Kauhukeittiö ja Masterchef USA.