Paris Hilton vetäytyy julkisuudesta lopullisesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirikaunotar Paris Hilton on viime aikoina nähty lähinnä kuhertelemassa suomalaistaustaisen poikaystävä River Viiperin kanssa. Pariskunnan hääkellojen on otaksuttu soivan pian. Nyt Hiltonin perijätär on kertonut vetäytyvänsä julkisuuden valokeilasta lopullisesti.

Stara veikkasi taannoin, että Paris Hilton ja River Viiperi suunnittelevat sormusten vaihtoa ainakin naisen Twitter-kuvien perusteella. Pian Paris myönsikin julkisesti, että he suunnittelevat vakavasti yhteistä tulevaisuutta. Samoihin suunnitelmiin kuuluu myös rikkaan perijättären keskittyminen liikenaisen elämään.

The Sunille aikeistaan kertonut Paris Hilton paljasti, että vuonna 2010 Nathan Lee Paradan toteuttama puukkohyökkäys Parisia kohtaan oli ikään kuin viimeinen niitti jetset-elämälle ja julkkispiireissä pyörimiselle. Siitä lähtien nainen onkin yhä enevissä määrin keskittynyt muihin elämänsä osa-alueisiin. Nainen suunnittelee muun muassa oman hotelliketjunsa perustamista miljardin dollarin arvoisella omaisuudellaan isoisänsä jalanjäljissä.