Rihanna iski exäänsä Twitterin täydeltä – mutta mitä teki mies?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen r&b-tähti Chris Brownin suhde popkaunotar Rihannaan on jälleen katkolla. Chris Brownin kerrotaan antavan laulajattarelle tilaa, mutta Rihanna sen sijaan piilokettuilee miehelle koko Twitterin täydeltä.

Vastikään medialle sinkkupäiviään hehkuttanut Chris Brown myönsi, että hänen ja Rihannan välillä tulee aina olemaan rakkautta. HollywoodLife.com paljastaa, että molemmat julkimot tietävät vielä palaavansa jonakin päivänä yhteen. Chris Brown on surullinen, koska Rihanna on surullinen, ja naisen moukkamainen käytös Twitterissä ärsyttää r&b-tähteä.

Rihanna muun muassa on twiitannut tarvitsevansa rinnalleen aidon miehen ja kertonut menevistä bailusuunnitelmistaan. Aluksi Chris lähti kaunottaren sanasotaan mukaan, mutta sanoo nyt antavansa neitokaiselle aikaa kiukkuamiseen ja rauhoittumiseen.

Chris Brown erosi Rihannasta jälleen viime kuussa. Pariskunta oli aiemmin onnellisesti yhdessä, kunnes räppäri pahoinpiteli tyttöystävänsä vuonna 2009. Suuri yleisö ei ole vieläkään antanut miehelle anteeksi tämän tekoa, vaan väkivaltaillan jäljet näkyvät hänen urassaan ja suosiossaan.