Selena Gomezin keikkaraideri paljastui – haluaa vain tämän backstagelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijäkaunotar Selena Gomezin kerrottiin äsken olleen jälleen läheisissä tunnelmissa entisen poikaystävänsä popsensaatio Justin Bieberin kanssa. Nuori laulaja luo parhaillaan myös omaa uraansa, ja on pian lähdössä kolme kuukautta kestävälle maailmankiertueelle.

Kun maailman suurimmat tähdet vaativat takahuoneisiinsa mitä kummallisimpia asioita aina punaisesta vessapaperista käsin veistettyihin jääpaloihin, nauttii maailman kuuluisimman teinipopparin tyttöystävä julkkismaailman eduista vaatimattomasti. Selena Gomez pyytää nimittäin takahuoneeseensa MTV:n mukaan ainoana erityistoiveena saavansa ramenia, eli japanilaista nuudeliruokaa.

Selena Gomez on harjoitellut ahkerasti tulevaa Stars Dance Tour -kiertuettaan varten. Neitokaisen kerrotaan tanssivan lavalla itsensä, taustajoukkonsa ja faninsa uuvuksiin sekä esittävän spektaakkelimaisen show’n, joka ei jätä ketään kylmäksi. Kiertue starttaa Kanadan Vancouverista 14. elokuuta.