AnnaSophia Robb yllätti asuvalinnallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäinen näyttelijäkaunotar AnnaSophia Robb tuli alunperin tunnetuksi lapsitähtenä, ja parhaillaan hän on tekemässä läpimurtoaan näyttelijänä ja mallina. Neitokainen poseeraa parhaillaan Seventeen-lehden kannessa uimapuvussa.

Nyt AnnaSophia on kuvattu punaisella matolla hänen osallistuessaan CW Upfront -bileisiin New Yorkissa. Erityisesti huomioitiin hänen näyttävä asuvalintansa.

19-vuotias AnnaSophia Robb on yksi lupaavimpia teinitähtiä. Hän on tullut tunnetuksi rooleistaan muiden muassa elokuvissa Jali ja suklaatehdas, Silta salaiseen maahan ja Jumper. Tähden viimeisin koskettava roolisuoritus nähtiin Soul Surfer -elokuvassa, jossa neito näytteli hain hyökkäyksen kohteeksi joutunutta nuorta lainelautailijaa. Soul Surfer -elokuvasta tuttu neitokainen nähdään myös uudessa The Carrie Diaries -televisiosarjassa näyttelemässä Carrie Bradshaw -roolihahmoa nuorena.