Saippuasarjan tähti narahti huumekaupasta – rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Dylan Michael Patton on nähty pienehköissä rooleissa sarjoissa, kuten Todistettavasti syyllinen ja That’s So Raven. Hänet tunnetaan kuitenkin parhaiten Päivien viemää -saippusarjasta, jossa hän näytteli Will Horton -nimistä hahmoa.

Nyt 20-vuotiaan saippuatähti saattaa kuitenkin päätyä lukemaan repliikkien sijaan tiilenpäitä. Dylan Patton on nimittäin pidätetty kokaiinin myymisestä Kalifornian Agoura Hillsissä sijaitsevasta kodistaan käsin.

TMZ-verkkosivuston mukaan näyttelijä jäi kiinni myytyään huumetta peitepoliisille. Paikalliset viranomaiset suorittivat kotietsinnän Dylan Pattonin kotiin ja pidättivät hänet. Miehen takuusumma on 30.000 dollaria, eli noin 23.000 euroa.