Playboy-pupu Holly Madison yksinhuoltajaksi – miehelle jopa 14 vuoden vankilatuomio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme äskettäin, kuinka Playboy-kaunotar Holly Madison aikoi teettää istukastaan tehopillereitä synnytyksen jälkeen. Madisonin synnytti 5. maaliskuuta terveen tyttövauvan. Nainen joutunee kuitenkin pian yksinhuoltajaksi, sillä Playboy-mallin lapsen isä voidaan passittaa liki 14 vuodeksi kaltereiden taakse.

Julkkiskaunotar on julkisesti kertonut käyttävänsä oman istukkansa tuotteita selvitäkseen paremmin synnytyksen jälkeisestä ajasta. Ihmepillerit eivät ole kuitenkaan auta naisen parisuhdekiemuroita, sillä hänen muutaman vuoden aikainen poikaystävänsä Pasquale Rotella oli eilen Los Angelesin piirikunnan oikeustalolla kuulemassa syytteitä muun muassa lahjonnasta ja kavalluksesta.

Rotellan ja Madisonin on määrä astua avioliittoon 14. elokuuta. Tuomion toteutuessa Playboy-pupu joutuu kuitenkin viettämään linnalesken elämää pahimmassa tapauksessa jopa 14 vuotta. Pariskunnan muutaman kuukauden ikäinen esikoisen on nimeltään Rainbow Aurora Rotella, ja he haaveilevat yhteensä kuudesta lapsesta.

Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana esimerkiksi turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling.