Huikea auton myynti-ilmoitus Nettiautossa: ”Katsastettu ilman suuseksiä”

Digi Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Mainonnan päätavoitteena on yleensä saada aikaan tuotteesta muistijälki kohderyhmän edustajiin. Sama pätee myös yksityisten ihmisten ilmoituksiin, joista nyt verkossa nähdään malliesimerkki auton myynti-ilmoituksen muodossa.

Nettiauto-sivustolla myynnissä on parhaillaan Opel, jonka omistaja runoilee autosta varsin seikkaperäisen selostuksen. Ilmeisesti kyseessä on poikkeuksellisen rehellinen myynti-ilmoitus.

Kuva: Nettiauto
Kuva: Nettiauto

– Harmillista sinänsä on minun myönnettävä että olen idiootti, koska ostin tämän tammikuussa ja laitoin auton katsastuskuntoon kauhealla vaivalla ja noitumisella. Auto onkin katsastettu ennätykselliset neljä kertaa 2013 helmikuussa, ilmoituksessa todetaan.

– Sain leiman paperiin ihan ilman että piti turvautua suuseksiin tai lahjontaan. Kehuipa katsastusinsinööri pohjan ruosteettomuuttakin, mutta silloin en ollut tätä myytävää Opelia katsastamassa.

Auto luvataan vaihtaa myös esimerkiksi iPhoneen, olueen ja viinaan. Auton varustuksesta kauppahetkellä ei ole kuitenkaan täyttä varmuutta.

– Autossa saattaa olla radio ostohetkellä. Se riippuu talousalueeni narkomaaneista ja muista varkaista. Jos onni on potkaissut voittajaa ja radiota ei ole, niin asialle ei voi ostohetkellä mitään.