Mies hieroi makkaraa penikseensä kaupassa – laittoi takaisin hyllyyn

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Maailma on täynnä omaromantiikkaa julkisilla paikoilla harrastavia epeleitä, jotka saattavat ottaa sukupuolielimensä tyynen rauhallisesti esiin missä ja milloin vain. Lisämaustetta näihin tapauksiin tuo se, kuinka heidän toimensa vaikuttavat muihin kansalaisiin.

Newyorkilainen 41-vuotias John Allison kuuluu näiden yleisillä paikoilla pervoilevien veijareiden joukkoon, sillä mies yllätettiin ruokakaupasta pepperonimakkaran kanssa touhuilemasta. Allison oli hieronut paketissa ollutta makkaraa paljaaseen penikseensä ja pistänyt elintarvikkeen takaisin hyllyyn, WZLX-radiokanava raportoi.

Onanoijan epäonneksi kaupan vartija oli nähnyt koko episodin valvontakameroistaan, ja nyt mies kohtaa syytteet siveettömyydestään vankilasta käsin 2.000 dollarin, eli reilun 1.500 euron takuita vastaan. Makkaravideo on vartijan mukaan nauhoitettuna, mutta ei ole toistaiseksi päätynyt internetiin. Pepperoni heitettiin roskikseen.