Alastomista naisista tehtiin taidetta – löydätkö kuvista paljaan takapuolen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Peppu, booty, takapuoli, peba ja pylly. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja usein naisten takapuolet viehättävät kaksilahkeisia äärettömästi. Toiset tykkäävät pienistä ja somista pakaroista, kun jotkut ihailevat mielellään muhkeampaa takamusta.

32-vuotias Boyarde Messenger on taiteilija, joka luo mestariteoksiaan neitokaisten takapuolia hyväksi käyttäen. Nainen nimittäin maalaa ikonisia kuviaan seinälle ja pyllyn päälle siten, että kokonaisuus muodostaa täydellisen maalauksen. Aiheena ovat yleensä Pop-kulttuuriin kuuluvat väripläjäykset.

Daily Mailin mukaan Pop Art Bottoms -mestariteoksia voi ostaa julisteina reilulla 3.600 eurolla. Mikäli mielii oman herkkuperänsä maalattavaksi, täytyy siitä pulittaa peräti 7.150 euroa.