Nuoret näyttelijäkaunottaret pienenpienissä shortseissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodin nuoremman ikäpolven edustajiin kuuluvat näyttelijät Lucy Hale ja Ashley Benson tunnetaan molemmat sydäntä sykähdyttävän hyvännäköisinä nuorina naisina. Neitokaiset pukivat taannoin minishortsit yllensä hekumaisia mainoskuvauksia varten.

Yhdysvaltalainen Ashley Benson oli vielä jokin aika sitten melko tuntematon nimi, mutta Spring Breakers -nuorisoelokuvan ansiosta hänet noteerataan A-luokan Hollywood-piireissä. Ashleyn kanssa kuvissa poseeraava Lucy Hale tunnetaan parhaiten roolistaan Valehtelevat viettelijät -hittisarjasta, ja julkkiskaunotar on paljastanut kärsivänsä syömishäiriöistä.

Pikkushortseissa keikistelevät tytöt pääsivät taannoin Bongo-vaatemerkin mainoskasvoiksi. Äskettäin puhjenneen kesän myötä näiden neitokaisten kaltaisia shortsitypyjä katselee enemmän kuin mielellään.

23-vuotias Ashley Benson on malli-näyttelijä, joka tuli aikoinaan tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjan nuorena tähtenä. Lucy Hale nousi julkisuuteen voittamalla American Juniors -realitysarjan kilpailun. Molemmat naiset ovat 23-vuotiaita.