Gwyneth Paltrow fanitapaamisen hinta 2 000 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain, kuinka Coldplay-yhtyeen keulahahmon Chris Martinin kanssa naimisissa olevan Gwyneth Paltrow ökyilee niin keittokirjallaan kuin verkkokauppansa tuotteillaan. Nyt julkisuuteen on noussut tieto, että näyttelijätär laskuttaa fanitapaamisesta 2.000 dollaria.

Gwyneth Paltrow’n New Yorkissa järjestetty fanitapaaminen on myyty loppuun. Nainen järjesti tapaamisen Groupon.com-nettisivuston kautta. Hän kutsui 60 superfania yksityiselle 14. kesäkuuta järjestettävälle yksityiselle ruoanlaittokurssille. Kurssi myytiin loppuun alle vuorokaudessa, ja sen hinta oli 2.000 dollaria, eli 1.553 euroa.

Femail Firstin mukaan kokkauskurssin lisäksi pakettiin kuuluu menopaluulennot New Yorkiin kaikkialta Pohjois-Amerikan mantereelta, kaksi yötä Hilton-hotellissa, spa-hoitoja sekä laadukas illallinen huippuluokan ravintolassa. Osallistujat saavat reissulta kotiin viemisiksi Gwynethin nimikirjoituksella varustetun keittokirjan.

Lifestyle-emona tunnettu Gwyneth Paltrow saa usein suitsutusta hoikasta ja treenatusta vartalostaan, jonka eteen kuuluisa perheenäiti tekee paljon töitä. Vuonna 1990 näyttelijäuransa aloittanut kaunotar noudattaa tiukkoja dieettejä pitääkseen kroppansa timmissä kunnossa. Hänen tarkoituksenaan on toimia tavallisten naisten esikuvana ja helpoittaa heidän arkeaan vinkkiensä avulla.