Joanna Krupa näyttävänä uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksikkäimpänä siskona kotimaassan tunnettu amerikkalainen mallikaunotar Joanna Krupa erosi viime syksynä floridalaisesta liikemies Romain Zagosta viiden vuoden kihlauksen jälkeen. Pari palasi kuitenkin yhteen kolmen viikon jälkeen. Pari aikoo naimisiin heinäkuussa.

Nykyisin Joanna tunnetaan realitytähtenä. The Real Housewives of Miami -realitysarjan tähti lomailee parhaillaan rannalla yhdessä uuden koiransa kanssa. Perjantaina Joanna juhli ystävänsä Adriana De Mouran häitä samoilla kulmilla.

34-vuotias Joanna Krupa on esiintynyt useissa realityohjelmissa, kuten Tanssii tähtien kanssa ja Puolan Huippumalli haussa. Nykyisin hän tähdittää The Real Housewives of Miami -sarjaa. Joanna seurusteli muun muassa yökerhoja omistavan bisnesmies Romain Zagon kanssa jo yli viiden vuoden ajan, vaikka pari erosi taannoin hetkeksi.