Lizzie Cundyn muodot pursuivat paidan sisältä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina kypsemmät kaunottaret ovat päässeet nuorten tähtien ohella paparazzien huomion keskiöön. Eräs heistä on brittien rakastama televisiotähti Lizzie Cundy, joka on ikäisekseen varsin hyvin säilynyt neitokainen.

Parhaillaan televisiojuontaja viettää aikaansa Cannesin elokuvajuhlilla, jossa hänet kuvattiin tänään iltapäivällä. Neitokainen oli pukeutunut selvästi liian pieneen toppiin, sillä hänen muotonsa eivät kuvien perusteella mahtuneet asun sisään.

44-vuotias Lizzie Cundy on brittiläinen televisiojuontaja, malli sekä muodin ja kauneuden asiantuntija. Neitokainen juontaa WAGS World -televisio-ohjelmaa. Hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Jason Cundyn kanssa, mutta pari erosi vuonna 1994. Hänellä on kaksi poikaa, Josh ja James.