Mies löysi vanhoja lottokuponkeja – voittoja lähes 5 miljoonalla dollarilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme useasti uutisoineet huikeita jättipotteja voittaneista lottomiljonääreistä. Nyt otsikoihin on noussut Illionoisin Genevasta kotoisin oleva herra, joka palautti vaimonsa kehotuksesta 11 vanhaa lottokuponkia lähikauppaan. Hän palasi kotiin miljonäärinä.

Richard Cerezo on mies, joka säilytteli vanhoja lottokuponkeja kodin piparipurkissa. Lopulta hänen vaimonsa pyysi miestä viemään kupongit lähikauppaan tarkastettavaksi. Richard toivoi salaa, että oli voittanut kupongeista muutaman satasen. Yllätys oli melkoinen, kun voittosumma kohosikin kuusinumeroiseksi luvuksi.

Cerezon perhe voitti Patch-uutissivuston mukaan piparipurkin kupongeilla yhteensä 4,85 miljoonaa dollaria, eli 3,76 miljoonaa euroa. Richard suunnittelee maksavansa summalla perheen lainat ja velat pois sekä auttavansa jälkikasvuaan. Lisäksi pariskunta lahjoittaa rahaa heidän kirkolleen ja suosikkiavustuskohteilleen.