Nicole Kidman tarjosi kuvaajille yllättävän intiimin hetken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen Nicole Kidman on naimisissa kantrilaulaja Keith Urbanin kanssa. Pariskunta sai ensimmäisen yhteisen lapsensa Sunday Rosen vuonna 2008 Nashvillessä, ja kaksi vuotta myöhemmin he saivat sijaissynnyttäjän avulla Faith Margaret -nimisen tyttövauvan.

Nyt Nicole Kidman on edustanut yhdessä miehensä Keith Urbanin kanssa Cannesin elokuvajuhlien gaalaillassa. Yhdessä harvakseltaan julkisuudessa nähty julkkispari yllätti tapahtuman punaisella matolla päivystäneet valokuvaajat, sillä pari tarjosi heille intiimin suudelmahetken.

Sydneyssä asuvan Nicole Kidmanin näyttelijäura alkoi jo vuonna 1983, kun hän sai rooleja australialaisista televisio-ohjelmista ja elokuvaprojekteista. Sittemmin maailmankuuluksi elokuvatähdeksi nousseen Kidmanin tunnetuimpia elokuvia ovat muun muassa Moulin Rouge, Batman Forever, Cold Mountain ja Australia. Näyttelijäkaunotar joutui taannoin lihotuskuurille The Paperboy -elokuvaroolia varten.