Rakennusmies yllätti Kelly Osbournen ilkosillaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osbournen rockdynastian prinsessa Kelly Osbourne tunnetaan jo tavaramerkiksi muodostuneista violeteista kutreistaan ja suorasanaisesta ulosannistaan. Nyt tähti joutui remonttimiesten yllättämäksi.

Vaikka Kelly Osbournea voidaan pitää yhtenä Hollywoodin rennoimpana julkkistähtenä, joutui neitokainen hiljattain tukalaan tilanteeseen. Osbournen perheen talossa saneeraustöitä tekevä remonttireiska oli nimittäin saapastellut naisen huoneeseen samaan aikaan, kun hän oli ollut vaihtamassa vaatteitaan. Kelly twiittasi tapahtuneen jälkeen, että olisi valmis kuolemaan noloudesta, koska hän oli ollut puolialaston kohtaamisen tapahtuessa.

kellyosbourne19052013

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne sai keväällä sairaskohtauksen, mutta pääsi pian sen jälkeen sairaalasta terveiden papereiden kera. Kelly haki myös hiljattain apua jalkojensa särkyyn kiinalaiselta kuppaajamestarilta. Hän on ollut jo pidemmän aikaa suhteessa vegaanikokki-poikaystävänsä Matthew Mosshartin kansssa. Taannoin neito paljasti toivovansa, että hän pääsisi pian naimisiin.