Glamourmalli tuhosi kasvonsa 350 kauneusleikkauksella: ”Elämäni on pilalla”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen glamourmalli kertoi taannoin käyttäneensä 1,2 miljoonaa euroa kauneusleikkauksiin. Naiselle on tehty yli 350 leikkausta, ja muun muassa hänen rintojaan, nenäänsä ja peppuaan on paranneltu kirurgin veitsellä.

Nyt Alicia Douvall on suostunut kertomaan kokemiensa kauneuskäsittelyiden varjopuolista. Alicia kertoi operaatioiden jättäneen hänen kasvonsa niin tuhon partaalle, ettei hän kyennyt edes hymyilemään, kun synnytti taannoin Papaya-tyttärensä.

– Olen menettänyt ulkonäköni ja elämäni on pilalla. Tein hirveitä asioita, koska yritin olla täydellinen. Sokaistuin siitä, mitä lääkärit sanoivat minulle, kertoi Alicia The Sun -lehdelle.

– Se, mitä olen tehnyt, särkee sydämeni. Kuvittele piteleväsi käsissäsi tytärtäsi ensimmäistä kertaa niin, ettet pysty hymyilemään. Olen ollut niin itsekäs. Nyt tyttäreni voi nähdä äitinsä hymyilevän ensimmäistä kertaa.

Leikkauksien tulosten takia nainen ei pysty juomaan kunnolla lasista, ja joutuu käyttämään nestettä nauttiessaan pilliä. Alicia poistatti vastikään kivuliaassa operaatiossa kasvoihin laitetut implanttinsa. Douvall on vannonut, ettei enää teetä itselleen yhtään kauneuskirurgiaa. Hän joutuu kuitenkin vielä yhteen leikkaukseen, jolla estetään kasvojen täydellinen valahtaminen.