Bon Jovi myöntää: Yleisön naiset houkuttelevat pettämään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmankuulu rockyhtye Bon Jovi henkilöityy useimmiten sen keulakuvaan, laulaja Jon Bon Joviin. Bändi tuli tunnetuksi 1980-luvulla suurista hiteistään, ja se on edelleen rakastetuimpia rock-kokoonpanoja. Bändi konsertoi Tampereella ensi sunnuntaina.

Nyt suosikkiyhtyeen laulaja on kertonut Daily Mirror -sanomalehdelle, ettei pidä itseään kovinkaan täydellisenä aviomiehenä ja tunnustaa, että kiertue-elämä luo aina suuren kiusauksen pettää hänen vaimoaan. Silti laululegenda on pitänyt housut tiukasti jalassa koko 24-vuotisen avioliittonsa ajan vieraiden naisten kanssa. Bon Jovilla ja hänen Dorothea-vaimolla on neljä lasta.

Bon Jovi on julkaissut uransa aikana 11 studioalbumia ja se on myynyt maailmanlaajuisesti yli 130 miljoonaa albumia. Vuonna 2010 yhtye oli ehdolla Rock and Roll Hall of Fameen, muttei onnistunut tavoitteessaan. Yhtyeessä soittavat Jon Bon Jovin lisäksi Richie Sambora, David Bryan ja Tico Torres.