David Hasselhoffin Gumball-sekoilun todellinen syy paljastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomeen lipui aamulla yli sata ökyautoa, joita ajoivat rikkaiden sheikkien lisäksi urheilu- ja viihdemaailman supertähdet. Kyseessä on Gumball 3000 -tapahtuma, joka starttasi lauantaina Kööpenhaminasta, ja kisan aloittajana ratin takana ajeli David Hasselhoff.

Stara oli supertähtien mukana laivalla, joka lähti eilen Tukholmasta puolitoista tuntia myöhässä megaluokan julkkisten myöhästymisten takia. Alunperin uutisoitiin, että David Hasselhoff jäi laivan kyydistä rengasrikon takia.

Staran saamien tietojen mukaan varsinainen syy oli kuitenkin rengasrikon lisäksi myös miehen pitkä lounas, joka lipsahti siihen varatun 20 minuutin sijaan peräti kaksituntiseksi. Pitkän kaavan ruokailu oli siis syy Hasselhoffin myöhästymiseen. Rallikansa kuitenkin kuiski, että Hasselhoff saatetaan vielä nähdä kisassa. Mies voidaan nimittäin lennättää Ruotsista Suomeen ja takaisin ralliin mukaan.

Gumball 3000 -rallissa on kyse Suomen mittakaavassa ennennäkemättömän arvokkaasta autokokoelmasta, jota myös maamme poliisi on jo ehtinyt sakottaa tuntuvasti suurten ylinopeuksien takia. Suomalainen energiajuoma Battery on kilpailun yksi pääsponsori.