StaraTV: Näin Duudsonit selvisivät satamaan saakka!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lauantaina alkaneessa Gumball 3000 -autokilpailussa kierretään parhaillaan Eurooppaa, ja tänään autokunnat ovat kaahailleet läpi Etelä-Suomen joskus hurjallakin ylinopeudella. Stara oli viime yönä mukana laivalla, jolla autot saapuivat Tukholmasta Turkuun.

Kuva: Terhi Pekkarinen, Stara
Kuva: Terhi Pekkarinen, Stara

Nyt haastattelussa on kisaan osallistuvien Duudsonien HP, joka kertoi hieman kuulumisiaan ennen Suomeen rantautumista. Duudsoneiden auto hajosi heti kisan alkajaisiksi Tanskan ja Ruotsin rajalle, mutta se onnistuttiin lopulta saamaan laivaan ja Suomeen. Miehet saapuiva satamaan liftaamalla.

– Kävi niin hyvä säkä, että löydettiin huoltiskalta yksi kaveri, joka lupas heittää meidät. Hän oli matkalla Amsterdamiin, mutta lupautui tekemään ”pienen” lenkin. Se teki sellaisen 1.500 kilometrin lenkin, että päästiin tänne laivaan ja vetämään meidän show’n. Sellaisen lenkin se teki, HP kertoi.