Gemma Mernalla paljastava iltapuku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Gemma Merna tunnetaan kotimaassaan huippusuositun Hollyoaks-saippuasarjan tähtenä. Muodokas kaunotar palkittiin roolistaan vuonna 2007. Sittemmin hän on tähdittänyt myös muita sarjoja ja poseerannut lisäksi mallikuvissa.

Nyt Gemma Merna on kuvattu hänen osallistuttuaan 2013 British Soap Awards -gaalaan, joka järjestettiin Manchesterissa. Televisiokaunotar kohahdutti punaisella matolla, sillä hänen näyttävä iltapukunsa oli osittain läpinäkyvä, eikä sen alle voinut pukea lainkaan alusvaatteita.

28-vuotias Gemma Merna aikoo lehtitietojen mukaan astella ensi kesänä alttarille yhdessä pitkäaikaisen poikaystävänsä Ian Mintonin kanssa. Gemma on aiemmin kertonut, että hänen elämänsä paras päätös oli ottaa 21-vuotiaana suuret silikonirinnat. Vuonna 2010 Gemma sai kunnian poseerata Nuts-miestenlehden tyttökalenterissa.