Hämmentävä pila Britanniassa – asukkaat löysivät kadulta aikaportaalin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalla on uutisoitu aina välillä maahan ilmestyneistä mystisistä kuopista. Kerroimme vastikään tapauksesta, jossa maa nielaisi floridalaisen miehen suoraan tämän asunnosta, kun asunnon perustukset vajosivat syvälle maan sisään.

Nyt Iso-Britanniassa Fix My Street -verkkosivusto on täyttynyt ilmoituksista, joiden mukaan Brightonin kadulta on löytynyt madonreikä tai aukko. Asukkaiden arvellaan kuitenkin vain pilailevan sivuston kustannuksella. He nimittäin epäilevät omien sanojensa mukaan reikää aikaportaaliksi, jolla pääsee toisiin ulottuvuuksiin.

Paikallinen asukas kertoi, ettei tutkinut maassa olevaa aukkoa lähemmin, koska pelkäsi koiransa imeytyvän sinne. Eräs silminnäkijä tunnusti Metro-lehdelle nähneensä reiässä keltaista valoa. Hän myös huomasi sieltä nousevan valtaisan käärmeen. Kaupungin viranomaiset eivät aio tutkia valituksia, The Argus raportoi.