Harry Styles on poikabändin siivousfriikki

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain popidoli Harry Stylesin erikoisesta harrastuksesta. Laulaja nimittäin viuhahtelee mielellään keikkapaikkojen takahuoneissa Segwaylla ajellen. Nyt poppari paljastaa toisen mieltymyksensä.

Harry Styles rakastaa The Daily Star -sanomalehden mukaan yli kaiken siivoamista.19-vuotias herra on muun muassa sanellut bändikavereilleen siivoussäännöt, joiden avulla heidän kiertuebussinsa pysyy järjestelmällisenä ja putipuhtaana. Popparin yhtyetoverit kummastelevat miehen mielihaluja, sillä hän ostaa kaupoissa käydessään usein kasapäin siivoustarvikkeita. Pojat kutsuvatkin huipputähteä lempinimellä Mrs. Mop, eli rouva moppi.

One Directionin keikkabussissa vallitsee muutenkin rauhallinen meininki, sillä tähtöset paljastivat lähinnä pelaavansa siellä Playstationilla. Linja-autossa ei ole ainakaan kiertueen alkuvaihessa nähty innokkaita faneja, tyttöystäviä tai päihteitä.