Lizzie Cundy nautiskeli rantaelämästä näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina kypsemmät kaunottaret ovat päässeet nuorten tähtien ohella paparazzien huomion keskiöön. Eräs heistä on brittien rakastama televisiotähti Lizzie Cundy, joka on ikäisekseen varsin hyvin säilynyt neitokainen. Viikonloppuna Lizzie kuvattiin gaalassa Cannesissa.

Nyt neitokainen on edelleen Cannesissa, mutta nyt gaala ja bilemekko ovat vaihtuneet rantaan ja bikineihin. Puumanainen sai nimittäin kyytiä muutamalta komistukselta keikistellessään maineikkaalla Nikki Beachilla.

44-vuotias Lizzie Cundy on brittiläinen televisiojuontaja, malli sekä muodin ja kauneuden asiantuntija. Neitokainen juontaa WAGS World -televisio-ohjelmaa. Hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Jason Cundyn kanssa, mutta pari erosi vuonna 1994. Hänellä on kaksi poikaa, Josh ja James.