Maryna Linchuk vaihtoi vapaalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secret -alusvaatemerkin mallit nousevat yleensä kertaheitolla täydestä tuntemattomuudesta mallimaailman huipulle. Nyt näin on käynyt valkovenäläiselle Maryna Linchukille, joka rankattiin Ranskan Vogue-lehden 30 parhaimman 2000-luvun mallin joukkoon.

Eilen Maryna kuvattiin lekottelemassa bikineissä Miami Beachin rannalla. Diorin aurinkolasit silmillään neitokainen vietti suuren osan ajastaan puhelimeensa puhuen.

25-vuotiaan Maryna Linchukin mallinura on ollut viime vuosina hurjassa nosteessa, ja hänet onkin nähty vuosina 2008 – 2011 catwalkilla Victoria’s Secret -alusvaatemerkin näytöksissä. Tänä vuonna neitokainen herätti huomiota poissaolollaan tärkeimmistä merkin muotinäytöksistä. Hänet on kuvattu myös Vercace, Donna Karan, Dior ja H&M -merkkien kampanjoihin.