Sharon otti Ozzy Osbournen takaisin! Kuva paljasti yhteisen hetken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Black Sabbath -keulahahmon Ozzy Osbournen päihdesekoilut ovat olleet viime aikoina otsikoissa. Rokkarin ja tämän Sharon-vaimon suhteen kerrottiin taannoin olevan karikolla, kun Sharon muutti pois perheen asunnosta Ozzyn päihdekierteen takia.

Nyt Ozzy on palannut Yhdysvaltoihin Black Sabbath -yhtyeensä kiertueelta Australiasta, ja Sharon on antanut Ozzylle anteeksi. Splash Newsin mukaan pariskunta on palannut yhteen ja nyt heidät on myös kuvattu yhdessä lounastamassa Beverly Hills -hotellin The Polo Lounge -ravintolassa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun heidät nähtiin yhdessä asumuseron alkamisen jälkeen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. 59-vuotias Sharon on myös pyörittänyt omaa keskusteluohjelmaa, mutta se floppasi vähäisten katsojalukujen takia. Osbourneilla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee.