Justin Bieber jätti lemmikkiapinansa heitteille – ei halunnut takaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippusuosittu teinitähti Justin Bieber on viime aikoina yhdistetty useaan kohuun ja popparin entiseen tyttöystävään Selena Gomeziin myös romanttisessa mielessä. Uutisoimme taannoin Bieberin jääneen kiinni yrityksestä salakuljettaa lemmikkiapinansa mukanaan Saksaan.

Justin Bieberille annettiin 17. toukokuuta saakka aikaa järjestää apinan paperit kuntoon, jotta se olisi voitu palauttaa omistajalleen, mutta teini-idoli kieltäytyi kunniasta. Sen sijaan, että Justin olisi ollut innokas saamaan apinaansa takaisin, pyysi hän manageriaan järjestämään lemmikille uuden sijoituspaikan.

Apina on nyt kuljetettu salaiseen piilopaikkaan turvaan mediamylläkältä ja innokkailta faneilta. Se on myös siirtynyt virallisesti Saksan valtion omistukseen, koska laulaja ei hoitanut tarvittavia paperiasioita kuntoon määräaikaan mennessä.

Eläimelle tehdään uusi terveystarkastus ensi viikolla ja siihen mennessä lemmikin pelastajat ovat löytäneet sille uuden kodin. Se todennäköisesti siirretään saksalaiseen Serengeti Park -eläintarhaan, joka tunnetaan suuresta Afrikan eläinten lajistostaan.

Moni muukin taho on tarjoutunut pelastamaan apinaparan. Kerroimme myös aiemmin, että asiantuntijoiden mukaan Bieberin entinen lemmikki on vasta apinavauva, ja se on erotettu emonsa hoivista aivan liian nuorena.