Loistava bisnesidea: Miehet myyvät mainostilaa parrastaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme taannoin, kuinka naiset pitävät erään tutkimuksen mukaan parrakkaita miehiä vähemmän viehättävinä. Mainostoimistot ovat kuitenkin hoksanneet näyttävien partojen hyödyn aivan uudella tavalla.

Naiset ovat vuosia myyneet vartalostaan mainospaikkoja. Reidet, rinnat ja pakarat ovat soveltuneet erilaisten yritysten logoja tai sloganeita esittelemään. Kentuckylainen mainostoimisto on nyt laatinut uuden konseptin, jossa miehet voivat myydä mainostilaa parroistaan.

Cornett-IMS -nimisen mainostoimiston mukaan kaikki rakastavat partoja. Miehille maksetaan suunnitelman mukaan viisi dollaria, eli alle neljä euroa siitä, että he kuljeskelevat päivät läpeensä pikkumainos leukakarvoihin kiinnitettynä. Asiasta uutisoi Laughing Squid -sivusto.