Televisiotähti shokeerasi – imi äidinmaitoa nänneistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollantilainen televisiolegenda Paul de Leeuw järkytti katsojansa hiljattain koko perheen keskusteluohjelmassa, kun hänen vieraanaan oli imettäviä naisia. Naiset ovat mukana rintamaitoa lahjoittavassa ryhmässä.

Naiset auttavat liian vähän maitoa tuottavia naisia lahjoittamalla heille omaa maitoaan pullotolkulla. Keskusteluohjelman isäntä oli kovin kiinnostunut maidon mausta, ja sen sijaan, että hän olisi maistanut tissimaitoa vaikkapa pullosta, päätti hän imaista sitä suoraan haastateltavana olleen naisen nännistä.

Mies ei suinkaan lopettanut imemistä yhden rinnan jälkeen, vaan pitkien imujen jälkeen hän vaihttoi suunsa naisen toisen nännin ympärille. Mies sanoi välipalan jälkeen, että maistoi rintamaidossa parsan. Nainen kertoi syöneensä sitä toissapäivänä, Gawker raportoi.