Uma Thurman säkenöi gaalaillassa – laittoi povensa tyrkylle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä Uma Thurman synnytti viime kesänä tyttären, jonka pitkä nimi herätti huomiota mediassa. Luna-nimellä kutsuttavan lapsen koko nimeksi annettiin Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman Busson.

Nyt 43-vuotias Uma on ikuistettu upeassa vihreässä juhlaleningissä New Yorkissa Punk: Chaos To Couture -tapahtumassa. Neitokainen näytti varsin säteilevältä kultaisissa korvakoruissa punattujen huuliensa kanssa. Näyttelijättären asun antava kaula-aukko toi hänen muotonsa esille huomiota herättävästi.

Viime syksynä Uma Thurman joutui ongelmiin, kun jo kertaalleen lähestymiskiellon saanut mies ryhtyi ahdistelemaan häntä uudelleen. Asianajaja kertoi oikeudenkäynnissä miehen sairastavan skitsofreniaa ja kaksisuuntaista persoonallisuushäiriötä. Mies vaati Thurmania menemään kanssaan naimisiin, ja hylkäämään miesystävänsä Arpad Bussonin.