Apulanta lähtee Euroopan kiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna kultaa myyneen ja Emma-palkitun Kaikki kolmesta pahasta -albumin julkaissut Apulanta lähtee syksyllä Euroopan kiertueelle. Idea Eurooppaan lähdöstä on kytenyt bändin sisällä jo jonkin aikaa, ja asia otti tänä keväänä viimein tuulta alleen.

Kiertueen tarkoituksena on vastata eurooppalaisten fanien kysyntään. Elokuun lopulla Puolasta starttaava kiertue sisältää keikkoja Puolan lisäksi myös Slovakiassa, Unkarissa, Itävallassa, Tsekissä, Saksassa ja Englannissa.

Apulanta julkaisee juhannuksena myös uuden singlensä Poltettu karma. Tuottajan ja miksaajan roolissa on tällä kertaa toiminut Arttu Peljo. Kappaleen ensi-iltaesitys tullaan näkemään ja kuulemaan 21. kesäkuuta Himoksella. Virallisesti biisi julkaistaan 24. kesäkuuta digisinglenä.

to 29.08. Puola, Gdansk, Wydział Remontowy

pe 30.08. Puola, Poznan, Klubie u Bazyla

la 31.08. Puola, Katowice, Straszny Dwór Club

ma 02.09. Slovakia, Kosice, T-club

ti 03.09. Unkari, Budapest, Zöld Pardon

ke 04.09. Itävalta, Wien, Viper room

to 05.09. Tsekki, Prague, EXIT Chmelnice

pe 06.09. Saksa, Berlin, Blackland

la 07.09. Saksa, Hamburg, Bambi Galore

pe 13.09. Englanti, Brighton, Northern Lights

la 14.09. Englanti, Brighton, Northern Lights