George Michael vakavassa onnettomuudessa – putosi autosta moottoritielle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

WHAM!-yhtyeessä aloittanut ja sittemmin soolouralla menestynyt George Michael tuli kaapista ulos vuonna 1988, kun siviiliasuinen poliisi pidätti laulajan Beverly Hillsin julkisessa WC:ssä siveettömän käytöksen takia. Nyt mies on joutunut onnettomuuteen.

Laulaja putosi auton kyydistä keskellä moottoritietä. 49-vuotias poppari selvisi vähillä vammoilla ilmalennosta, joka tapahtui Britannian M1-tiellä. Matkustajan puolella istunut supertähti oli lentänyt hopeisesta Range Roverista tielle, kun oli yrittänyt saada auton ovea paremmin kiinni 112 kilometrin tuntivauhdissa.

George oli löydetty tien sivusta yltä päältä veressä. The Sunin mukaan laulaja joutui pudotuksesta shokkiin, mutta selvisi hengissä kuin ihmeen kaupalla.

49-vuotiaan laulajan kerrotaan kirjautuneen taannoin Australiassa sijaitsevalle luksusklinikalle. George Michael hoiti laitoksella henkistä ahdistustaan ja muita ongelmia. Luksusklinikan hoidon kerrottiin kustantavan asiakkaille jopa 32.000 euroa viikossa.